ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru cine este puțin atent la ce se întâmplă în viața politică, se pare că asistăm la un război extrem de dur între diverse facțiuni din servicii, în care unii - paznicii Coloniei - își folosesc acoperiții (inclusiv uneltele Soros) ca să-l discrediteze la un semnal inclusiv pe președintele Johannis.

Ingerința serviciilor în social (false ONG-uri), mass media, justiție și politică este absolut inacceptabilă și total distructivă pentru sănătatea țesutului social.

Ea a dus, mai ales în ultimii 10 ani, la antagonizarea fără precedent a societății românești: băsiști "europeni" contra pesediști "comuniști", tineri contra bătrâni, ardeleni contra regățeni, opănmainzi contra Biserică.

Mai nou, sunt scoși din spațiul public unii dintre cei mai importanți gânditori români iar Școala este dezmembrată.
Asistăm, chiar dacă nu este încă "fierbinte", la un adevărat război civil prin care Centrul își ține în frâu Colonia. 
Cred că această stare de fapt TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!

Altfel, prăpastia dezbinării va distruge România, ducând la o sciziune totală, transformând țara într-o cușcă în care ne vom sfâșia între noi chiar dacă teritoriul va fi susținut artificial și formal, fiind făcut bucăți prin regionalizare.