ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tensiunile din ulimele zile s-au amplificat, iar ordonanțele date de Guvernul Grindeanu, care a fost ales legitim de popor, au nemulțumit o parte a populației, care a ales să iasă în țară și să protesteze.

Ion Cristoiu a comentat aceste evenimente și anunță că de disensiunile din țara noastră se bucură Rusia, dar precizează că rușii nu sunt implicați în această problemă.

„Rușii se bucură, nu în sensul în care ar fi organizat ei ceva, pentru faptul că este instabilitate în România.”, a spus Ion Cristoiu la B1 TV.

Parcă pentru a confirma cele spuse de jurnalist, iată că Russia Today transmite în direct imagini de la protestele din Piața Victoriei, acolo unde și în această seară s-au strâns în jur de 40.000 de oameni.

Ion Cristoiu a mai vorbit și despre faptul că președintele Klaus Iohannis se îndreaptă către eșec.

„Iohannis eșuează ca președinte. A dezamăgit multă lume întreținând această instabilitate în țară. Devine chibițz”, a mai spus jurnalistul.

P.S: Print Screen-ul preluat de la imaginile transmise live de Russia Today a fost făcut la 22:50