Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunțat că premierului Dacian Cioloș i-a fost furată identitatea pe Facebook, utilizatorul care i-a spart contul comentând în locul său la unele postări.

"Premierului Dacian Cioloș i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al rețelei de socializare folosind numele și poza prim-ministrului și comentând la unele postări, guvernul sesizând reprezentanții Facebook cu privire la această situație", a declarat, pentru News.ro, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Utilizatorul Facebook care a spart contul premierului Dacian Cioloș, asumându-și identitatea acestuia, a răspuns unui anunț al jurnalistei Melania Medeleanu care scria că renunță la televiziune pentru a se dedica unor proiecte personale. "Super! Felicitări pentru asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ȘTIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinței ca e creată pt a face bine celorlalți. Abia atunci Cerul se întâlnește cu Pământul!", a scris utilizatorul care i-a spart contul de Facebook al premierului Dacian Cioloș.
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews