Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunțat că premierului Dacian Cioloș i-a fost furată identitatea pe Facebook, utilizatorul care i-a spart contul comentând în locul său la unele postări.

"Premierului Dacian Cioloș i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al rețelei de socializare folosind numele și poza prim-ministrului și comentând la unele postări, guvernul sesizând reprezentanții Facebook cu privire la această situație", a declarat, pentru News.ro, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Utilizatorul Facebook care a spart contul premierului Dacian Cioloș, asumându-și identitatea acestuia, a răspuns unui anunț al jurnalistei Melania Medeleanu care scria că renunță la televiziune pentru a se dedica unor proiecte personale. "Super! Felicitări pentru asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ȘTIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinței ca e creată pt a face bine celorlalți. Abia atunci Cerul se întâlnește cu Pământul!", a scris utilizatorul care i-a spart contul de Facebook al premierului Dacian Cioloș.
 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.