ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:20 Adrian Despot s-a răzgândit și se duce la Cotroceni.

"Am fost invitat la Cotroceni de către președintele Iohannis. În continuare consider că nu sunt persoana potrivită, însă, în spiritul respectului față de democrație și simbolurile acesteia, voi fi acolo", a scris el.

Adi Despot, unul dintre personajele care nu a dorit să apară în lumina reflectoarelor în această perioadă, deși a fost prezent în seara tragediei în clubul Colectiv și a ajutat la scoaterea victimelor din locație, a transmis un mesaj celor care l-au propus ca reprezentant al societății civile la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.


Deși s-a considerat măgulit de încrederea care i s-a acordat din partea tinerilor care în aceste zile au ieșit în stradă, acesta recunoaște că nu este pregătit pentru așa ceva și nu ar dori să participe la ”o improvizație”.

Solistul trupei Vița de Vie le-a transmis un mesaj clar protestarilor: ”să nu facem greșeala de a înlocui o serie de incompetenți cu o altă serie de incompetenți”.

”Dragii mei,

Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată. Vă înțeleg furia și dorința de schimbare. Și eu, la fel ca și voi, sunt sătul de improvizații. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizație. Nu am nici pregătirea și nici priceperea necesară pentru așa ceva.

Cu toții suntem nemulțumiți de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât și marea majoritate a funcționarilor publici. Haideți să nu facem greșeala de a înlocui o serie de incompetenți cu o altă serie de incompetenți.

Cu respect,
Adrian Despot”