ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celulele canceroase care ne conduc acum sau care vor să ne conducă își dovedesc din plin capacitatea distructivă față de societate prin faptul că nu discută decât de agenți acoperiți de o lună de zile.

Le cântă în strună aproape toată media și nu-mi dau seama exact care dintre grupări e mai toxică. Se potențează reciproc în a cangrena țara asta sau ce a mai rămas din ea.


În acest răstimp nu au discutat nimic despre problemele țării , nu am observat nici o preocupare reală pentru cetate și oamenii ei. Nu, în campania asta nici măcar nu s-a mai mimat o grijă față de societate, cum eram obișnuiți, acum a fost doar între ei. Măcar de s-ar fi problematizat deontologia unei suprapuneri servicii secrete-politică a unei persoane. Măcar! Dacă e bine dacă e rău raportat la interesul național. Așa aș înțelege o dezbatere. La fel, dacă ați fi discutat și tranșat suprapunerea servicii-secrete peste jurnalism.

În schimb voi ați aruncat cu noroi în ventilator pentru că sunteți incapabili să mai conduceți, altfel nu înțeleg Băsescule, cum nu vezi că geopolitic suntem așezați pe falia dintre civilizații. Adică exact acolo unde vor fi iminente conflicte armate. Poți să dormi noaptea, sau crezi că ne salvează 3 rachete ale americanilor? Sau crezi că trece cu un whisky mic?

Ponta, avem cea mai mică putere de cumpărare a salariului din Europa. Cea mai mică putere de cumpărare Victore, nu mai e Bulgaria cum erai obișnuit, suntem noi cei mai săraci din 2013! Asta se traduce pentru voi că un român care muncește în țara lui, de banii din salariu, își cumpără mai puțină mâncare ca să trăiască decât orice alt cetățean din orice alt stat din Uniunea europeană. Bă, voi sunteți întregi la minte?

Iohannis, băiatule, într-o iminentă criză alimentară avem terenurile țării controlate de străini, pentru că ăia au avut bani să cumpere aici la noi în țară dar noi nu putem să cumpărăm la ei că nu avem putere de cumpărare, întreabă-l pe Victor și pe-ăia dinaintea lui de ce! Întreabă-l și pe Băsescu dacă rachetele alea o să ne țină de foame o vreme apoi du-te matale să vezi cât teren poți să cumperi în Germania cu 3.000 de lei cât dai aici pe un hectar. Îți garantez că te întorci la Sibiu cu un ghiveci de mușcate de banii ăia!

Udrea, ești preocupată de ”look” si de ținuta ta vestimentară acum când resursele țării sunt controlate de străini și vrei să ne conduci. Ok. Știi că ne paște o criză energetică gravă și resursele sunt esențiale pentru supraviețuirea țării? Nu știu cum să te motivez să te frământe treaba asta și să vorbești pe subiect, dar încearcă să-ți imaginezi cum ar fi să nu te mai coafezi niciodată pentru că nu ai curent la priză pentru uscătorul de păr. Și nici apă caldă! Ar fi un coșmar pentru tine la fel de mare cum ești tu acum pentru societate când taci și ne arăți sutienul!

Macovei te văd încercănată, presupun că nu dormi bine și că te frământă chestii dar în campania asta nu m-ai lăsat să văd decât că îți dă insomnie Ponta și religia din școli. Atât. Știi că România este într-o criză demografică catastrofală, cea mai gravă din Europa? Asta înseamnă, îți spun pentru că văd că nu vorbești niciodată despre asta, fii atentă: Criza demografica e definită de unii ca fiind acel moment nefericit al unei țări când mor mai mulți oameni decât se nasc. Dar eu nu o definesc așa. Criza demografică este, ca să înțelegi și poate să nu dormi din motive întemeiate, atunci când pierzi o bucată de țară. E ca și cum ar dispărea un orășel mai mic de provincie, cu toti oamenii din el în fiecare an. A mai trecut un an, a dispărut Bârladul, încă un an și s-a dus și Hușiul și tot așa, un județ, două, trei județe. Nici măcar nu este nevoie de armată invadatoare de ruși sau cu cine mai ai tu fantezii. Nu! Criza demografică este o țară care dispare pentru că au fost unii la conducere care au dat doi lei pe copii. Și să nu crezi că nu o să o ocupe nimeni! Monica dragă știi că în țara asta s-au făcut 20 de milioane de crime de la revoluție, copii sfârtecați de doctori și aruncați la gunoi? Tu vrei acum să dezvolți țara sau ce mai bălmăjești acolo despre justiție, legi, statul de drept de mână cu americanii, dar eu te întreb: Cu cine o să faci tu toate aceste lucruri dacă nu vorbești acum despre o politică a natalității care să ne scoată din marasm? Cu pisica ta o să le faci, îți spun eu.

Nu cred că sunt singurul care se întreabă: Ăștia pe cine reprezintă? Dacă nu se îngrijesc de români și toată ziua fac zgomot și distrug, pentru ce sunt tolerați în mijlocul nostru? Care mai este rolul lor? Doar așa de ochii lumii, să zicem că e cineva acolo și ocupă locurile alea din instituțiile ce nu pot lipsi din nicio țară zis democratică? Mă lipsesc de o astfel de democrație!

Politicieni, simptomatică mi se pare completa voastră lipsă de conștiință asupra misiunii politice pe care o aveți. Misiune pe care nu v-o asumați și care nici măcar nu este clădită pe respectul uman față de noi cei de acum și față de înaintași. Nici măcar pe asta! Destinele atâtor oameni să depindă de acțiunile unor marionete politice și a camarilei lor jurnalistice, oameni cu poziții-cheie care manifestă o evidentă inconștiență a rolului lor în cetate, această enormă răspundere care este batjocorită de niște maimuțe puse pe gâlceavă, mi se pare înfiorător ce ni se întâmplă! Ați transformat țara asta în manej, ca la circ! Și noi să vă plătim biletele de intrare în voturi și impozite ca să fim obligați să vă vedem jalnica reprezentație!

În fine, să încheiem, nu cred că vă mai putem educa, că nu primiți. E mai bine pentru toată lumea și pentru noi și pentru voi să mergeți și să vă faceți o țară undeva. Acolo veți trăi doar voi: politicienii și jurnaliștii voștri de casă. Da, ați auzit bine, plecați, votați-vă între voi, plătiți-vă voi vouă impozitele!

Mergeți, vă faceți o țară a voastră dar nu în România că pentru țara asta au murit oameni. Vă duceți în altă parte, vă luptați, vă jertfiți, poate chiar muriți unii dintre voi așa cum și pentru țara asta au murit și s-au jertfit atâția și nu o să-i mai batjocoriți cum faceți acum. Hai, AFARĂ!