ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul conferinței de presă de joi dinainte plecării la summit-ul de la Riga, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre afirmațiile făcute de premier despre existența unui trafic de influență în cazul Codului Silvic.

Întrebat dacă a primit un răspuns din partea SRI cu privire la acest lucru, Iohannis a răspuns afirmativ, dar că aceasta arată că "nu există nici o dovadă" de trafic de influență, potrivit b1.ro.

"Răspunsul este foarte simplu. Nu există nici o dovadă, nici măcar un indiciu că s-ar fi făcut trafic de influență în chestiunea Codului Silvic. În continuare cred că cei care au trebuit să tragă învățăminte le vor trage. Nu voi acționa în instanță. Între timp, într-un fel, (persoana respectivă - n.r.) şi-a cerut scuze", a declarat Iohannis. 

Premierul Victor Ponta vorbise despre anumite interese din partea președinției în privința limitării de 30% a Codului Silvic.