ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


"În acest moment nu mai avem nevoie de ei. Premierul va fi al nostru și ne-ar face un mare bine dacă ar pleca", este mesajul pentru liberalii vechi.

Mesajul a fost transmis la cel mai înalt nivel al vechiului PNL de Teodor Atanasiu (principalul negociator al partidului), senator și vicepreședinte al vechiului PNL și de Marian Petrache, secretar general al vechiului PNL și președinte al CJ Ilfov. De față a fost și Alina Gorghiu, co-președinte al noului PNL.

Site-ul stiripesurse.ro prezintă mesajul care aruncă în aer imaginea de bună conviețuire afișată de mai marii PNL la București.

Teodor Atanasiu, senator și vicepreședinte al PNL (coordonator al PNL vechi pe București):

"Noi fără PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept, chiar dacă în Bistrița e un puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul, locația în care să funcționăm.

Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!

Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i  cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu'… Îmi fac un bine dacă pleacă… Nu o sa plece, nu-s proşti. O sa conviețuim cu ei. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!".

Declarațiile au fost făcute într-o consfătuire vechiului PNL în județul Bistrița.

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvând al PNL, a făcut câteva precizări la România TV. Acesta susţine că numirea lui Cătălin Predoiu ca premier este valabilă și nu va fi schimbată sub nici o formă.

"Sunt în măsură să vă spun ca poziţia exprimată, înregistrată fără acordul lor, nu exprimă opinia celor care conduc sau fac parte din PNL. Dacă ne raportăm la orgolii şi rivalitate ar fi greu să ne raportăm la proiect. Lucrăm la programul de guvernare, opţiunea cu Predoiu premier e clară pentru toată lumea", a spus Stroe.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews