ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin.

După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta și practicant de rugby, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

„Mâine dimineață mă duc la poliție. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii și picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri și mai rele", a spus Mihai Goțiu într-o intervenție în emisiunea Jocuri de putere.

Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.
 
În imaginile publicate de B1TV poate fi văzută reacția moderatoarei Nadia Ciulin, vizibil afectată de incidentele din platou. „Avea ceva de împărțit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic", a fost reacția prezentatoarei.