ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnule Dacian Cioloș,
Domnule Nicu Stefănuță,
Domnule Dragoș Pâslaru,



Am luat cunoștință, nu cu mult timp în urmă, de conținutul unui comunicat de presă din care rezultă că grupul Renew Europe din Parlamentul European, condus de dv-stră domnule Cioloș, dorește "să reînnoiască” Europa lansând o campanie pentru promovarea drepturilor homosexualilor în U E.

Dl. Stefănuță se declară „mândru” pentru că „vă asumați cu curaj lupta pentru egalitate” și este gata să „marșeze” la Bucharest Pride, nevrând să stea departe de comunitatea LGBT. 

(Las la o parte faptul că "a marșa” nu înseamnă "a mărșălui”, ci conform DEX: MARȘÁ, marșez, vb. intranzitiv. A cădea de acord, a consimți; a se lăsa antrenat într-o acțiune. ♦ A se lăsa corupt. – Din fr. Marcher).
Pe aceeași linie de acțiune, dl Dragoș Pâslaru, care- paradoxal- este și vicepreședintele Grupului European pentru Drepturile Copilului din Parlamentul European, a semnat o scrisoare deschisă în sprijinul recunoașterii de către toate țările UE a certificatelor de căsătorie între homosexuali.

Domnilor, v-a mandatat poporul roman în acest scop? Ați epuizat toate cauzele nobile pe care le-ați fi putut servi în Parlamentul European fiind, în același timp, de folos României? 

Incă din 2014 Intergrupul LGBT din Parlamentul European era alcătiut din 153 de europarlamentari veniți din șase grupuri politice, cel mai mare dintre cele 27 de intergrupuri ale PE. Deci, drepturile minorităților sexuale, foarte bine reprezentate în acest grup, erau deja apărate suficient și fără să devină principala dumneavoastră preocupare la Bruxelles.

Care sunt drepturile pe care minoritățile sexuale nu le-au obținut încă? In țările în care ideologia de gen a devenit politică de stat, minoritățile sexuale au obținut drepturi care sfidează orice logică și bun simț. 

De exemplu, dreptul de a se juca cu mintea propriilor copii declarându-i asexuați la naștere (ca să-și aleagă ei mai târziu dacă doresc să fie fete sau băieți...), fără ca acest lucru să scandalizeze vreo autoritate medicală, ori să declanșeze măsuri urgente din partea vreunui organism național sau internațional al cărui obiect de activitate este protecția copilului.

Au obținut dreptul de a lipsi un copil de identitate. Cine sunt părinții unui copil conceput dintr-un ovul de la o donatoare necunoscută, spermă de la un donator necunoscut, născut de o mamă surogat și adoptat de un cuplu gay ? 

Toate astea se petrec „în  interesul superior al copilului”, domnule Dragoș Pâslaru? Este greu de văzut că cel discriminat este chiar acel copil, tratat ca o marfă și lipsit de dreptul de a-și cunoaște originile, precum și de dreptul de a avea o mamă și un tată ? 

Care sunt drepturile copilului pe care le apărați dumneavoastră acolo?

Nu păcăliți pe nimeni, domnule Pâslaru! Stim că prezența dv-stră în biserică (atunci când vă aflați în țară) și faptul că aveți un duhovnic reprezintă doar exerciții de imagine. Dacă ar însemna mai mult decât atât, ați ști că preocupările dv-stră de la Bruxelles sunt incompatibile cu calitatea de creștin pe care o afișați.

Lista drepturilor aberante pe care minoritățile sexuale le au deja este lungă; voi mai menționa numai câteva:

Femei care se cred bărbați au obținut înregistrarea lor în acte drept tații copiilor pe care i-au născut.

Bărbați care se cred femei au fost înscriși în programe de screening desfășurate în vederea depistării cancerului de col uterin, col pe care nu-l au.

Femei care se cred bărbați au cerut firmelor producătoare de absorbante ca pe pachete să figureze ambele simboluri, pentru femei și pentru bărbați, « ca să nu se simtă stânjeniți când cumpără un produs destinat femeilor, pentru că și bărbații au menstruație ».

Bărbații gay (categorie cu risc crescut pentru HIV-SIDA) au obținut posibilitatea de a dona sânge după o perioadă de abstinență declarată pe răspundere proprie și imposibil de controlat, punând în pericol sănătatea și viața celor care au nevoie de transfuzii.

Pentru aceste minorități, care sunt veșnic ofensate de tot ce este normal, orice referire la normalitate reprezintă un „discurs al urii” și este sancționată, oricât de absurd ar fi motivul. 

Transgenderii au obținut amendarea persoanelor care li se adresează cu apelativul pe care ei/ele nu-l consideră potrivit; au obținut, de asemenea, efectuarea de implanturi mamare decontate de la bugetul de stat, având prioritate în fața femeilor operate pentru cancer de sân.
 
Medicii au fost obligați să nege evidențe științifice, iar în Anglia s-a ajuns până la  nerecunoașterea dreptului oamenilor la asistență medicală de bază din cauza opiniilor lor politice sau sociale. 

Cine sunt cei discriminați, de fapt ?

Despre ce „egalitate” vorbiți dv-stră, domnilor europarlamentari, când corectitudinea politică- adică poliția gândirii, a simțirii și a libertății de expresie- vâră pumnul în gură unei majorități heterosexuale din ce în ce mai oprimate și când întreaga societate ESTE OBLIGATA să se prefacă în mod ipocrit că toate acestea sunt normale, deși știm cu toții că niciun tratament hormonal și nicio operație nu pot schimba formula cromozomială 46 XY în 46XX, sau invers?

De ce vreți dumneavoastră, domnule Cioloș, să puneți umărul la transformarea monstruoasă a societății în care vor trăi copiii altora? I-ați întrebat pe cei care v-au trimis prin votul lor în Parlamentul European dacă
își doresc o astfel de societate?

Nu mă reprezentați acolo, domnilor, după cum nu reprezentați nici majoritatea covârșitoare a cetățenilor români. 

Puteți numi un singur lucru benefic pentru țară pe care l-ați făcut de când „lucrați” la Bruxelles, ceva care să demonstreze atașamentul dv-stră față de valorile naționale și dorința de a contribui la binele României? N-am văzut nicio acțiune de acest fel până acum.

M-aș bucura dacă, totuși, ați răspunde la o întrebare: pe cine reprezentați, de fapt?

Prof. Popa Olimpia