ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doina Pană, ministru pentru Ape și Păduri, și-a înaintat miercuri demisia într-un gest complet neprevăzut pe scena politică. 

După acest anunț, liderul deputaților PMP, Eugen Tomac, a anunțat că această schimbare în executiv ar fi doar prima dintr-o serie importantă pe care o pregătește premierul Tudose.

„Cel mai probabil, în viitoarea perioadă, premierul le va mai cere demisia și altor miniștri ineficienți. Și aici mă refer la ministrul Sănătății și cel al Educației, două domenii extrem de importante, unde miniștrii și-au atins limita incompetenței din toate punctele de vedere și ar trebui să plece", a afirmat Eugen Tomac pentru Agerpres.

Tomac susține că motivul demisiei Doinei Pană ar veni din faptul că doamnele nu se simt bine în relația cu premierul.

„Constatăm că un alt membru al Cabinetului Tudose părăsește Palatul Victoria. Se pare că doamnele nu se simt atât de confortabil în relația cu premierul Tudose, pentru că este un alt ministru care pleacă și este vorba tot despre o doamnă, după cele două care au plecat în urmă cu puțin timp (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb - n.r.)", precizează Tomac.