ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sebastian Bodu, fostul șef al ANAF a comentat faptul că reprezentantul Franței la Eurovision este un homosexual cu origini într-o familie de imigranți musulmani.

„Încă o confirmare că Eurovisionul a fost confiscat de progresiști. Cu cât esti mai ghei și musulman, cu atât esti mai eligibil. Dacă esti și ghei și musulman, e punct ochit-punct lovit (ăsta e chiar susținător al atentatelor jihadiste). Ștergeți-vă cu festivalul ăsta undeva. O să ajungeți nu doar sa vă alegeți voi între voi, ci și să vă uitai voi între voi, premiindu-vă voi între voi”, a scris Sebastian Bodu.

Reprezentantul Franței la concursul Eurovision este Bilal Hassani, un francez homosexual, născut într-o familie de migranți musulmani.

Comentariile lui Sebastian Bodu vin în contextul în care există suspiciunea că Laura Bretan ar fi fost penalizată de cei doi homosexuali prezenți în juriul concursului Eurovision România, organizat de Televiziunea Română, pe motivul că ar fi susținut Referendumul pentru Familie.