Sebastian Bodu, fostul șef al ANAF a comentat faptul că reprezentantul Franței la Eurovision este un homosexual cu origini într-o familie de imigranți musulmani.

„Încă o confirmare că Eurovisionul a fost confiscat de progresiști. Cu cât esti mai ghei și musulman, cu atât esti mai eligibil. Dacă esti și ghei și musulman, e punct ochit-punct lovit (ăsta e chiar susținător al atentatelor jihadiste). Ștergeți-vă cu festivalul ăsta undeva. O să ajungeți nu doar sa vă alegeți voi între voi, ci și să vă uitai voi între voi, premiindu-vă voi între voi”, a scris Sebastian Bodu.

Reprezentantul Franței la concursul Eurovision este Bilal Hassani, un francez homosexual, născut într-o familie de migranți musulmani.

Comentariile lui Sebastian Bodu vin în contextul în care există suspiciunea că Laura Bretan ar fi fost penalizată de cei doi homosexuali prezenți în juriul concursului Eurovision România, organizat de Televiziunea Română, pe motivul că ar fi susținut Referendumul pentru Familie.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.