ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni seara s-a difuzat a treia parte a interviului realizat de Ion Cristoiu cu fostul deputat PSD Sebastian Ghiță în Serbia.

Printre altele, Sebastian Ghită a vorbit și despre faptul că doi ofițeri CIA participau la ședinte cu procurorul-șef DNA Laura Codruța Kovesi și șefii SRI.

„Să nu fim naivi, se întâmplă peste tot, se întâmplă și în România tot felul de chestii. Un serviciu străin nu funcționează fără contacte deosebite cu serviciilor din țara respectivă,  cu procurorul general, cu procurorul DIICOT.

Am făcut acel lucru, intenționat (dezvăluirile despre șefii CIA din România din 28 decembrie - n.r.), pentru a le atrage atenția. Ce datorie am eu față de agenții unei țări străine? Chiar și partenere? Nu-l consider șeful meu, cum alții îi consideră. CIA-ul are în România una dintre cele mai puternice antene din regiune", a spus Sebastian Ghiță în partea a treia a interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu.