Luni seara s-a difuzat a treia parte a interviului realizat de Ion Cristoiu cu fostul deputat PSD Sebastian Ghiță în Serbia.

Printre altele, Sebastian Ghită a vorbit și despre faptul că doi ofițeri CIA participau la ședinte cu procurorul-șef DNA Laura Codruța Kovesi și șefii SRI.

„Să nu fim naivi, se întâmplă peste tot, se întâmplă și în România tot felul de chestii. Un serviciu străin nu funcționează fără contacte deosebite cu serviciilor din țara respectivă,  cu procurorul general, cu procurorul DIICOT.

Am făcut acel lucru, intenționat (dezvăluirile despre șefii CIA din România din 28 decembrie - n.r.), pentru a le atrage atenția. Ce datorie am eu față de agenții unei țări străine? Chiar și partenere? Nu-l consider șeful meu, cum alții îi consideră. CIA-ul are în România una dintre cele mai puternice antene din regiune", a spus Sebastian Ghiță în partea a treia a interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews