ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat, Sebastian Ghiță, a ieșit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare. Acesta susține într-o înregistrare difuzată la România TV că dărâmarea Guvernului Ponta a fost o „chestiune organizată”, iar incendiul de la Colectiv a reprezentat o diversiune.

De asemenea, fostul deputat spune că Ponta a fost amenințat și șantajat în noaptea incendiului de la Colectiv pentru a demisiona.

„Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată. Poate incediul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoție. Oamenii ăștia sunt specialiști în diversiuni, ăștia care au pus un guvern al lor. Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Cioloș, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și că alesul este Dacian Cioloș.

Nu știu despre incendiu, dar este evident că s-a așteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României.

În acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și șantajat cu această soluție. Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a a vedea în București alți morți și a potolit lucrurile.

În mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii ăștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiți să atace Primăria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul României. Era un ordin al ministrului MAI să nu oprească intrarea oamenilor”, a spus Sebastian Ghiță.

Fostul deputat a vorbit și despre moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Eu ca cetățean mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om. Când văd acest om mort se furnică pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Ghiță.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews