ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valentin Mircea, șeful Corpului de Control al premierului, a povestit pe o rețea de socializare ce a aflat despre comportamentului lui Gabriel Oprea de pe vremea când acesta făcea parte din Guvern.

Mircea a descris, în câteva cuvinte, comportamentul lui Gabriel Oprea în perioada când ocupa funcția de ministru de Interne și vicepremier.

”La masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul generalului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul. Insulte, aroganță, amenințarea celor care nu făceau ce voia el ("tu vrei să îți rup picioarele?"). Umilirea tuturor (când intra în sala de ședințe de Guvern, toți cei din aparatul de lucru și secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea "mărețul" pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc.). La noi în Oltenia există o vorbă: "S-a urcat scoafa în copac și acum se crede privighetoare", a scris șeful corpului de control al lui Dacian Cioloș pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Gabriel Oprea pentru a se putea începe urmărirea penală împotriva senatorului.

 

Azi, la masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe...

Posted by Valentin Mircea on Thursday, September 22, 2016