2000 de clujeni s-au strâns pentru a sărbători evenimentul creștin „Pogorârea Duhului Sfânt”, iar alții s-au strâns pentru a participa la o paradă a homosexualilor.
 
Creștinii nu au mărșăluit pentru drepturile lor sau pentru a-și expune preferințele ca să împingă o agendă politică de restaurare a lumii. Comunitatea LGBT-Q, însă, alături de care mărșăluiesc și susținători USR întrețin centrul Clujului într-o atmosferă tensionată, pretinzând că sunt încă atacați și discriminați, susține senatorul Cristian Lungu.

Senatorul Vasile-Cristian Lungu (PMP) a declarat în repetate rânduri că există un pericol social, la nivel global care, acum, prin motoare ce aparțin stângii europene încearcă să reducă societatea românească la dictatura minorităților și respingerea normalității, se arată într-un comunicat trimis pe adresa redacției ActiveNews.

Simptomele dictaturii minorităților ce a deformat deja societăți în SUA, Franța și Germania încep să fie din ce în ce mai vizibile și în România. „Boicotarea Referendumului pentru Familie a arătat cât de ușor este de manipulat o societate prin personaje politice, celebrități și falși profeți care sunt gata oricând să cedeze valorile morale și sănătatea unui popor pentru a-și urma interesele proprii”, a declarat senatorul Cristian Lungu (PMP). 

În fervoarea masei critice, a acestor grupuri minoritare: LGBT-Q, vegetarieni, prefăcuți iubitori de animale, neo-feministe și ecologiști, se pierde normalitatea. Cândva era vorba de „a tolera” diferențele dintre oameni. Însă, acum s-a ajuns de la toleranța majorității la dictatura minorității. Normalitatea s-a transformat într-un defect din cauza acestei toleranțe excesive și alinierea la o agendă politică globală pentru crearea „lumii noi.”, afirmă senatorul PMP.


Dar „lumea nouă” dictată de legea minorităților, care să schimbe lumea într-un matriarhat, să încununeze homosexualitatea ca o direcție normală de viață, să lase copii de 3 ani să decidă dacă vor să fie băieți sau fete ignorând consimțământul părinților sau a tutorelui, este o lume a haosului, lipsită de identitate, de tradiție și chiar de fireasca normalitate.  

Senatorul Vasile-Cristian Lungu,susține că România nu trebuie să cadă în capcana dictaturii minorităților.

„Normalitatea, până la urmă, nu discriminează pe nimeni. Pur și simplu, trasează un cod valoric pentru a asigura continuitatea unei societăți, în care marea masă de oameni să urmeze un ghid social. Refuzăm, în prezent, prin aceste marșuri ale „libertății” mii de ani de dovezi sociale și biologice. Închidem ochii ca niște orbi pentru a satisface fanteziile unei minorități ce se visează la cârma lumii. Și ei nu vor fi toleranți față de majoritate. Avem nevoie de un marș al normalității pentru ca România să nu cadă în capcana dictaturii minorităților.”, a afirmat el.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews