ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatul a respins marți cererea de reexaminare înaintată de președintele Klaus Iohannis Parlamentului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe, adoptând inițiativa în forma transmisă spre promulgare.

Conducerea Senatului a decis, în ședința de luni, să convoace plenul pentru a fi discutată cererea de reexaminare pe care președintele Klaus Iohannis a înaintat-o Parlamentului cu privire la propunerea legislativă referitoare la eliminarea a 102 taxe.

În ședința plenului Senatului, care va avea loc la ora 16,00, urmează să fie validați și judecătorii și procurorii aleși pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii de către adunările generale ale magistraților din data de 27 octombrie. Aceștia ar urma să aibă un mandat de șase ani, începând cu data de 7 ianuarie 2017.