ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*În urmă cu trei săptămâni CEDO mi-a comunicat că astăzi, la ora 10, ora Strasbourgului decizia în dosarul meu va fi publicată pe site-ul Curții. Nu s-a întâmplat, ceea ce vorbește de apariția unei „circumstanțe neprevăzute” (conform procedurilor CEDO). Dosarul, vechi de șapte ani la Curte, are ca obiect o plângere pe care am făcut-o din cauză că în țară am fost obligat la plata unor despăgubiri morale pentru un articol de presă. Hotărârea Tribunalului București (rudimentară inclusiv în subiectivismul său partizan) desființase hotărârea unei tinere judecătoare de la Judecătoria Sectorului 6 – o bijuterie juridică și rațională, un etalon pentru practicienii dreptului care au un cât de mic respect pentru libertatea de exprimare (inclusiv din perspectiva jurisprudenței de zeci de ani a CEDO). Voi aștepta cu interes publicarea deciziei – inclusiv, acum, și din cauza „circumstanțelor neprevăzute” în care publicarea ei a fost amânată (situație rarisimă altfel în practica CEDO).

*N-avem bani pentru creșterea alocațiilor copiilor dar avem și în continuare pentru pensiile astronomice ale securiștilor torționari și ale grangurilor ceaușiști și ziși "post-comuniști din Armată.

*Dacă mă uit la ultimii 75 de ani îmi vine să zic că la români veșnicia răului s-a născut la stat.

*Prezență activă la televiziuni, liberalul Daniel Gheorghe dă partidului său o imagine mai umană - în special în această perioadă de guvernare cu prea mult specific băsist. Un ultim exemplu: „Cred că Guvernul României” (PNL) „ar face bine să revină la măsura pripită a demiterii lui Radu Preda de la conducerea IICCMER”.

*Omul este "persoană", creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, iar nu "individ", precum animalele și bălăriile.

*Cristina Țopescu a trecut la cele veșnice în împrejurări dureroase. A fost un om deosebit, a făcut destule lucruri bune. Însă a și ales greșit atunci când și-a pus pe agendă să atace sistematic, aproape de fiecare dată injust și cu neadevăruri patente, Biserica. Să ne rugăm pentru ea, căci fără de păcat e numai bunul Dumnezeu.

*Dănileț, argatul în robă al lui Băsescu, a inițiat un protest sub motiv că judecătorilor din Polonia le-ar fi afectată nu știu cum independența. Păi eu zic să se ducă Petrov la fața locului și să le-o repereze el.

*Printr-o rezoluție recentă, Parlamentul European a criticat România pentru că a organizat referendumul pentru redefinirea căsătoriei. Deși atât Carta drepturilor fundamentale a UE (art 9) cât și Convenția europeană a drepturilor omului (art 12) lasă, explicit, la decizia suverană a statelor reglementarea dreptului la căsătorie. Așa că atât în drept cât și în fapt numita rezoluție nu-i altceva decât o altă necuviință neo-marxistă. Inutil să mai spun că în fruntea „românilor” care au votat iarăși împotriva intereselor țării lor s-a aflat însuși Băsescu. D-le președinte Trump, după ce terminați cu mollahii iranieni, vă rog eu frumos ridicați-i și acestui securist imunitatea pe care i-au dat-o neo-marxiștii Obama și Merkel. În sfârșit, încă o dată: toată nebunia cu ideologia de gen, cu impunerea căsătoriilor LGBT șamd, nimeni să n-o impute acestei comunități, ci neo-marxismului revanșard, care, folosindu-se de ea, caută o formă prin care să se înstăpânească dictatorial asupra lumii. Asupra unei lumi din care (ei știu bine de la predecesori) cel mai important e ca Dumnezeu să fie alungat cu totul.

*Doamne, Te rog să-mi ierți tot ce Ți-am greșit Ție și aproapelului. Te rog să-mi socotești mie păcatele din această lume și din acest popor, și să mi le ierți.

*Așadar, Iranul a recunoscut, cu "regrete profunde", că armata sa a doborât din greșeală avionul ucrainean, omorând 176 de oameni nevinovați (evident din cauza "aventurismului american"). O strânsură de neghiobi care amenințau SUA cu "atacuri devastatoare". Și care să ne închipuim de ce ar fi în stare dacă ar avea arme atomice.

*"Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate celelalte se vor adăuga vouă". Știu, Doamne, dar fără ajutprul Tău văd că mai nimic nu reușesc să împlinesc nici aici.

*Autentică, dură și reală lupta asta a liberalilor lui Iohannis cu PSD-ul... Bunăoară, șeful Corpului de control al lui Orban e și azi un pesedist.

*Parcă prea multă inteligență și prea puțină înțelepciune în lumea aceasta.