ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Nici mie nu-mi place debandada din aceste zile, provocată absurd de prezident și liberalii lui (căutând să ajungă la niște anticipate perfect himerice). Dar nici nu dau acatiste ca PSD să revină la guvernare. De ce? Pentru că mie unuia îmi ajunge cât timp – și mai ales cu ce grave consecințe! – au dominat Iliescu și PSD guvernarea țării, în cele trei decenii de așa zis post-comunism. De altfel așa se și explică de ce Parchetul a avut nevoie de nu mai puțin de aceleași trei decenii ca să finalizeze dosarele revoluției și mineriadei (crime împotriva umanității!). Iar în cazul revenirii pesediștilor va deveni absolut sigur că șeful lor suprem, în prezent „președinte de onoare” (halal onoare, cu sânge de români pe mâini!) va scăpa pentru vecie de judecată.

*Guvern nu mai avem, președintele-i o ficțiune... Republică în aia goală.

*Dacă nu-i știi pe maramureșeni cu tot cu pălinca lor, nu știi nimic.

*"Basarabia mea sfântă,/ Icoană ce nu cuvântă,/ Răstignită-n lunca verde,/ Doar cucu lacrima-ți vede."

*Virusul chinezesc a aflat de ședința CSAT de joi, s-a pișat pe el de frică și s-a-ntors din drum.

*Din rugăciunea pentru lume a Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul: „Dumnezeul nostru, să nu-i părăsești pe robii Tăi care trăiesc departe de Biserică; dragostea Ta să-i aducă pe toți lângă Tine."

*„Ca să se păzească țara aceasta de boală, de foamete, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, de venirea asupra noastră a altora de alt neam și de războiul cel dintre noi, Domnului să ne rugăm" (Sfânta Liturghie).

*Guvernul liberalo-băsist n-a putut fi dat jos pentru că mai jos de atât nu se putea.

*La tarabe, prin piețe, știți cum e, grămezi cu fructe ca-n reclame. Vânzătoarea, care-ți pune mereu din dosul lor, te asigură zâmbind că toate sunt ca acelea din față. Însă ajuns acasă vezi că ai fost mințit cu nerușinare. Dacă ar fi fost și ei în politică, acești indivizi ar fi făcut cel mai probabil ce au făcut și cei mai necinstiți și răi ploiticieni. În privința lor, da, aici sunt de acord, asemenea oameni au într-adevăr conducătorii pe care și-i merită.

*Alegerile sunt anticipate atunci când visezi ca proasta cai verzi pe pereți.

*Oricând dați de un liberal sau de un țărănist care îi venerează pe Brătieni ori pe Maniu și Coposu dar sunt anti-regaliști, să știți că de fapt îi au în suflet pe Ceaușescu și urmașii lui.

*La început a fost isteria celor care ne-au băgat în sperieți cu virusul. Acum s-a ajuns la isteria celor care-i combat pe primii și vor să ne scoată musai din sperieți. Așa că nici nu mai știi ce-i mai rău, virusul sau isteria.

*Episcopul Ortodox român al Italiei i-a îndemnat pe românii din Peninsulă deopotrivă să respecte regulile emise de autorități dar și la intensificarea rugăciunii, la participarea la Taina Sfântului Maslu etc. Din Italia mai aflăm însă și că în unele regiuni s-au închis și bisericile (altele decât cele ortodoxe), ca fiind locuri aglomerate, potențial periculoase. Ceea ce n-ar fi decât o rătăcire de vreme ce, mergând în Casa Domnului, oamenii se vindecă, și niciodată nu se îmbolnăvesc.

*E mare lucru ca, atunci când putem, să mai spunem o rugăciune și pentru cei care nu știu, nu pot sau nu vor să se roage.

*N-am văzut vreodată ceva mai grotesc în politică decât ca Iohannis și liberalii cerând vot de neînvestire a propriului Guvern. Dacă și acest ultim partid istoric va dispărea, măcar vom ști cu precizie numele celor ce au făcut această crimă.

*O echipă de cercetători nutriționiști americani a descoperit că ouăle de bibilică, pe care 1% dintre subiecții studiului le preferau celor de găină, sunt de bibilică.

*Înapoi să privești numai și numai dacă ai ceva de îndreptat.

*Două războaie mondiale, nazismul și comunismul au făcut, numai ele, provocate de oameni, mai mult de 200 de milioane de victime. Și apoi și răul ulterior, de după, de până în prezent... Cum mai e cu putință azi dragostea pe pământ, atâta câtă mai e ea, eu unul nu-mi pot da seama.

*S-ar putea ca țara să se mai poată elibera din captivitatea odiosului Sistem mafiot-securist numai cu ajutor din afară.