ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Solidaritatea dintre ortodocși și catolici, reafirmată mai categoric ca oricând de vizita Papei la noi, va fi foarte greu digerată de neo-marxismul revanșard. 

*La aceste alegerile tocmai încheiate România a fost câmpul tactic al Securității.

*PSD și ALDE s-au dovedit complet rămase în urmă la capitolul publicitate prin social media și publicațiile on-line, mizând în principal pe modalitățile clasice (afișaj, televiziune etc). În timp ce mediul virtual a fost și este dominat copleșitor de fiii Securității cu ale lor softuri de ultimă generație. La fel cu puzderia lor de publicații web, multe cu informații aproape în timp real și cu cele mai rafinate metode de manipulare (aici implicarea serviciilor a fost mai evidentă ca în orice altceva). 

*Dragnea și Tăriceanu plătesc pentru că au dat cu bâta în viesparul Statului paralel și al intereselor străine; al doilea și pentru simpatiile pro-monarhice (nimic mai odios pentru cei care acum îi strivesc). 

*Dar, apropo, PSD își va înregimenta oare deputații tot în mașinăria neo-marxistă franco-germană? Dacă da, va fi nevoie să punem și PSD sub un serios semn de întrebare. Desigur că altfel s-ar impune judecat dacă noul Parlament European și noua Comisie Europeană vor părăsi calea celor din mandatul anterior. Dar numai dacă aceasta se va întâmpla cu adevărat.   

*„Oamenii se roagă lui Dumnezeu să-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roagă de oameni să părăsească păcatul. Acum cine de cine să asculte mai întâi: Dumnezeu de oameni, sau oamenii de Dumnezeu?” (Părintele Arsenie Boca). 

*Inclusiv în procesul Dragnek, ICCJ a încălcat legea privind constituirea completurilor. Iar președinta Tarcea a motivat că în alte țări legea e altfel ca la noi. Deci legislația altor țări e – nebunie maximă! – izvor de drept. Oare cât de securistă trebuie să fii ca să faci așa ceva?

"În cadrul tête-à-tête-ului de după alegeri cu d-na Dăncilă, ambasadorul american la București a încurajat România la un parteneriat demn și benefic intereselor proprii în relațiile cu Occidentul" (Radio Erevan).
 

*Ca să nu mai aibă nici ele probleme cu Parchetul deținutele de la Târgșor au început să poarte mini și batic. 

*PSD ignoră și azi toate personalitățile care nu i-au fost ostile, în timp ce adversarii mobilizează de la curteni ai tuturor regimurilor (Șora, Blandiana, Liiceanu șamd) până la nu știu ce scrib anonim ori liberschimbist tânjind să-și vadă numele pe orice listă dată presei. Mă uitam de exemplu la așa zisul protest al celor doi sau trei actori de la Teatrul Național. I-a interesat pe liderii PSD să-i întrebe pe ceilalți 78 de actori de acolo de ce n-au găsit de cuviință să-i înjure și ei? Unde nu-i cap… 

*Despre o prejudecată. Se crede greșit că „Copiii mănâncă aguridă iar copiilor li se strepezesc dinții". Acesta era doar un proverb al evreilor. Însă Cuvântul Domnului (prin Proorocul Iezechiel - 18, 20) este acesta: „Fiul nu va purta nedreptatea tatălui." 

*Aud că Băsescu s-a dus mangă la TVR și a ținut-o langa că-i place de Viorica. Nefericitul, bărbatul lui Viorica a fost karatist, îl omoară ăla...

*Fostul Principe Nicolae a recunoscut recent paternitatea copilului din afara căsătoriei. După aproape trei ani în care negat-o mincinos. Regele a știut din capul locului cele întâmplate și a așteptat, zadarnic, până a închis ochii, ca această recunoaștere să vină. Timp în care Nicolae a asistat nedemn la incriminările nesfârșite care se aduceau Regelui – care i-ar fi retras titlul fie în mod nedrept, fie inapt să discearnă intrigile fiicei celei mari și ale soțului său. Continuând apoi cu alte și alte gesturi care au făcut și ele un mare rău Familiei Regale. Iar astăzi neexistând vreo garanție că șirul lor se va sfârși. 

*Unul din următorii pași ai reinstaurării Statului paralel? CEDO o va albi curând pe Kovesi. Să nu uităm: CEDO a decis examinarea cauzei Kovesi cu o urgență nemaintâlnită în istoria Curții – dar bine pliată pe planurile Statului paralel și ale Bruxellesului. 

*A meditat copii și și-a luat palate./ O vrea și Cotrocenii, că ne-a vândut în rate? 

*Ambasadorul UK a salutat condamnarea lui Dragnea. Dar să vezi coincidență, Dragnea a inițiat repatrierea aurului de la Londra... În altă ordine de idei, dacă am fi altceva decât o republică stalinistă, ambasadorul român de la Londra ar trebui să deplângă public, în replică, debandada Brexit. Dar nu suntem altceva, vai de curul nostru! 

*"Tu, Doamne, ești Cel ce ai zis: <De câte ori vei cădea, scoală-te și te vei mântui>".

*Răul de azi îl datorăm și lui Emil Constantinescu, care n-a avut voința să destructureze Sistemul securist. Un detaliu, pentru cine a uitat: primul lucru pe care l-a făcut ca președinte, în decembrie 1996, a fost să meargă la Timișoara (tocmai acolo!), unde a anunțat că punctul 8 al Proclamației de la Timișoara nu mai este de actualitate.