Anul 2019 se anunță unul deosebit de activ din punct de vedere electoral. Mai întâi, cetățenii români vor fi chemați la urne pe 26 mai, pentru a-și vota reprezentanții din Parlamentul European.

Spre sfârșitul anului, în noiembrie sau decembrie, românii vor fi chemați la urne pentru a-și alege președintele. Până atunci, însă, invităm cititorii ActiveNews să-și exprime opțiunea în ceea ce privește alegerile europarlamentare.

Sondajul permite votul o singură dată și va fi activ timp de 30 de zile. Așteptăm voturile dumneavoastră!Cu cine veți vota la alegerile europarlamentare?
Partidul Social Democrat (PSD)
Partidul Național Liberal (PNL)
Alianța Democraților Liberali Europeni (ALDE)
Alianța USR-PLUS 2020(Cioloș)
Alternativa Dreaptă (AD)
Alianța Națională (Colonelul Dragomir)
Partidul Mișcarea Populară (PMP)
Partidul Pro România (Ponta)
Peter Costea - Independent
George Simion - Independent
Alt partid
Nu voi vota
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews