ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sondaj de opinie al Centrului de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI) arată că PNL ar câştiga 41% din voturile electoratului dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, informează infopolitica.ro.

PSD ar avea 37%, UDMR, 5% la fel ca şi partidul Monicăi Macovei.

În ceea ce priveşte direcţia României, 44% consieră că se îndreaptă într-o direcţie bună, în timp ce 49% sunt de părerea opusă.
Referitor la nivelul de trai, 57% dintre români se arată mulţumiţi şi foarte mulţumiţi, în timp ce 43% se arată nemulţumiţi.

În topul încrederii oamenilor conduce, în continuare, Klaus Iohannis, cu 59%. Preşedintele este urmat de Sorin Oprescu, cu 40% şi Victor Ponta, cu 35%.

În privinţa guvernării Ponta, 47% dintre români consideră că economia României s-a îmbunătăţit, 31% cred că nu s-a schimbat nimic, în timp ce 20% cred că economia s-a înrăutăţit.