ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu face dezvăluiri și grave acuzaţii la adresa DNA şi SRI. Vântu susţine că avalanşa de arestări şi condamnări la care asistăm în ultima perioadă face parte dintr-un plan bine pus la punct. Un plan prin care se încearcă eliminarea de pe piaţă a oamenilor români de afaceri, astfel încât capitalul autohton să fie înlocuit cu cel străin.

„Unul dintre lucrurile cele mai neplăcute care se confirmă este faptul că toate acţiunile pe care le vedeţi, ale DNA-ului, ale parchetelor, ale SRI-ului, nu sunt altceva decât curăţarea României de tot ceea ce mişcă în ţara asta sau a mişcat în ţara asta: om de afaceri, om politic, astfel încât tot capitalul autohton aproape a dispărut, locul acestui capital fiind luat de capitalurile străine”, a spus Sorin Ovidiu Vântu într-o postare video.

El consideră că România a ajuns, în momentul de faţă, o colonie. Iar asta a fost confirmată, spune Sorin Ovidiu Vântu, de la cel mai înalt nivel, chiar de preşedintele Klaus Iohannis.

"Iată că de la cel mai înalt nivel al ţării se recunoaşte faptul că România nu este altceva decât o colonie. Vă amintiţi ieşirile războinice ale domnului Iohannis, care spunea că noi nu primim decât 1785 (n.r. – de refugiaţi). Aţi văzut, 85, nu 80, nu 90, 85… Nici o săptămână mai târziu, acelaşi domn Iohannis, preşedintele României, iese şi spune că Uniunea Europeană ne-a obligat să primim mai mulţi. Ce recunoaştere mai importantă, mai calificată decât asta ar putea avea România? Deci, domnul Iohannis, preşedintele României, recunoaşte că ţara asta a devenit o colonie’”, crede Sorin Ovidiu Vântu, potrivit stiripesurse.ro.