ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu a postat pe YouTube o lungă mărturisire, o biografie personală a ultimilor 25 de ani, în care povesteşte cum şi-a făcut afacerile şi care a fost relaţia cu liderii politici.
 
Printre altele, a dezvăluit în premieră ce a căutat Mircea Geoană la el acasă înainte de alegerile prezidenţiale din 2009.

Prezenţa lui Geoană în casa lui Sorin Ovidiu Vântu, cu o noapte înainte de dezbaterea finală cu Traian Băsescu, este considerată principalul motiv pentru care fostul candidat al PSD a pierdut alegerile. 

După şase ani, Sorin Ovidiu Vântu a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat în acea noapte, de ce a fost vizitat de Mircea Geoană.

„În 2007 am decis să-l susţin pe Mircea Geoană. În 2009 vin alegerile. Mircea Geoană îmi face una dintre vizitele obişnuite. De ce mă vizita? Simplu. Asistenţa pe zona economică i-o dădeam eu împreună cu un alt grup de tovarăşi. Un om oricât de deştept ar fi nu le ştie pe toate. Noi îi asiguram pregătirea pe partea economică pentru discursurile publice şi mai ales pentru dezbaterea finală. Este inutil să mă contrazică. Asta este marele secret al vizitei lui Mircea Geoană din noaptea de dinaintea alegerilor. Domnia sa venea aproape în fiecare zi pe la noi”, a detaliat Vântu, potrivit aktual24.ro.

Vezi înregistrarea de la minutul 13.00.