ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu, fostul patron al Realității TV și cunoscut „mogul” al societății românești post-decembriste, scrie despre modul în care PSD a reușit să piardă victoria realizată în alegerile din noiembrie trecut.

Acesta susține că Serviciul Român de Informații a pornit un „război asimetric” împotriva PSD, cu scopul de a-l pune în imposibilitatea de a-și fructifica victoria din alegeri.

„Nu voi veni aici cu exemple gen pretențiile teritoriale ale Ungariei, susținute cu dovezi istorice false, sau cu arme de distrugere în masă deținute chipurile de către Saddam Hussein, minciună lansată de serviciile americane, ci mă voi referi strict la România, arătându-vă cum a fost posibil ca un partid, care a câștigat "di granda” alegerile parlamentare, să fie pus în imposibilitatea de a-și fructifica victoria. Preluând din arsenalul militar tehnicile "războiul asimetric”, SRI-ul le-au folosit împotriva PSD-ului cu un succes indiscutabil. Propaganda, spionajul, sabotajul și constrângerea politică au fost armele principale cu ajutorul cărora a fost învins așa zisul partid de stânga autohton. Departe de mine de a deplânge soarta partidului care îl are drept conducător pe unul ca Dragnea”, scrie SOV pe blogul său.

Acesta remarcă faptul că unul dintre efectele acestui „război” este distrugerea coeziunii sociale din țară.

„Nu pot să nu remarc și efectul pervers pe care aceste tehnici, folosite de regulă împotriva unei țări dușmane, au reușit să distrugă și bruma de coeziune civică începută a se forma după dispariția din fruntea țării a sinistrului personaj numit Traian Băsescu, principalul responsabil al distrugerii acesteia. Se știe că o țară învrăjbită împotriva ei însăși nu are cum să reziste, lucru dovedit de șpăgile uriașe pe care le plătim în  stânga și în dreapta sub pretextul unei așa zise înarmări, fără ca nimeni să aibă capacitatea de a se opune, nici măcar de formă. Sunt adept al nevoii de înarmare a țării dar, așa cum am mai scris, făcută prin crearea unui complex industrial militar propriu, nu prin irosirea inutilă a zeci de miliarde de euro, bani care intră în buzunarele americanilor, francezilor, englezilor, germanilor. Imaginează-ți, generație, ce s-ar întâmpla dacă aceste zeci de miliarde ar fi investite în propria noastră cercetare și construcție de capacități industriale de producție, și nu în niște echipamente de mâna a doua, uzate fizic sau moral”, continuă afaceristul.

Acesta concluzionează că statul român este în pragul colapsului: „Cu o marionetă ca Iohannis, cu un duplicitar ipocrit și laș ca Dragnea, cu o nație învrăjbită și imbecilizată de liderii ei, este normal ca statul român să cedeze pe toate planurile în fața asaltului barbar al "minunaților” noștri aliați”.