ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu mai sunt începând de luni proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulți ani, fiind radiați din Cartea Funciară.

Soții Iohannis mai au la dispoziție două căi de contestație, a precizat Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu.

Prin cererea de rectificare admisă s-a dispus radierea dreptului de proprietate asupra imobilului situat în Sibiu, str. N. Bălcescu nr 29, a lui Iohannis Klaus Werner și soția Iohannis Carmen Georgeta, susține OCPI Sibiu.

"Împotriva încheierii se poate formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare în conformitate cu prevederile art. 31 alin. 2 din Legea nr. 7/1996 a Cadastrului și Publicității Imobiliare cu modificările și completările ulterioare. Menționăm că datele din cartea funciară se pot consulta prin solicitarea unui extras de carte funciară de informare cu plata tarifului aferent conform Ordinului nr. 39/2009", se arată în răspunsul OCPI Sibiu transmis Agerpres.