Desi sunt deja medici care nu mai vaccineaza copiii - pentru ca reactiile adverse pur si simplu ii sperie - desi nici pana astazi nu au fost elucidate cauzele pentru care aproape 50 de copii din Arges au ajuns la spital iar trei au murit, totusi, un deputat care atinge subiectul vaccinarii este imediat dat afara din partid de catre coada de topor a establishement-ului, vorbim de Dragnea, cel pus in fruntea PSD pentru ca este si cel mai santajabil sef de partid care putea exista vreodata.

Deputatul Ninel Peia doar a pus la indoiala balivernele autoritatilor care sunt pe cale sa distruga o industrie nationala de lactate doar ca sa ne indrepte atentia in balarii si a cerut datele OFICIALE ale Ministerului Sanatatii in chestiuni punctuale ce tin de programul de vaccinare. Care insa puteau detona o bomba cu efecte nepermise pentru cei care vor sa vanda cat mai mult in colonie si sa vaccineze industrial copiii, exact cum sunt vaccinati puii imposibil de mancat de la Avicola.

Ce a scris Ninel Peia ca sa fie dat afara din PSD, desi din acest partid nu au fost dati afara oameni pentru chestiuni extrem de grave?

"Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP?
Tinand seama de numarul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infectii cu e-coli, ridic o intrebare clara catre reprezentantii si responsabilii Sanatatii romanesti: este posibil ca aceste cazuri sa fie legate de vaccinul DTP?
Atunci vin si cer Ministrului Sanatatii sa faca publice urmatoarele date: Cati copii s-au imbolnavit si cati copii au murit in 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre acestia, cati au fost infectati cu e-coli? Si, foarte important: cati copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP si la ce date? Ce lot DTP a fost administrat in Arges si analiza lui? Daca vaccinul DTP a fost modificat intentionat si se fac experiente?

Asa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: E.coli sau DTP. Si poate vom afla si companiile sau compania farmaceutica producatoare a vaccinului DTP pentru Romania. Poate asa rupem si tacerea de piatra care se instaleaza imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care actioneaza acum nestingherite si pe piata din Romania.

Copiii nostri nu trebuie sa fie cobaii nimanui!"

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews