ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris vineri în Uniunea Națională pentru Progresul României, au declarat surse politice pentru agenţia Mediafax, citate de TVR.

După alegerile prezidențiale, Sebastian Ghiță a demisionat din PSD și a precizat că nu va mai reveni "cât timp chestiunile legate de comunism, corupţie şi schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate". 

"Într-un fel, tinerii au dreptate: cât timp Ion Iliescu se asează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Ion Iliescu are venerabila vârstă de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani. Cred că e momentul ca Ion Iliescu sa se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD", afirma Ghiţă.

”Îmi doresc ca Victor Ponta să aibă puterea şi mintea să reformeze acest partid. Sunt un om tânăr, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am câştigat o poziţie respectată în societatea românească şi nu cred că eu trebuie să-mi însuşesc valorile reprezentate de Ion Iliescu”, a mai susţinut Ghiţă.
n februarie, Sebastian Ghiţă, membru în comisia parlamentară de control a activităţii SRI, făcea furori cu o altă declaraţie: "Servicii secrete străine acţionează pe teritoriul României cu agenţi acoperiţi din presă, magistratură şi politică".