ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O moarte fulgerătoare, care a căzut ca un trăsnet în această dimineață: Tiberiu Nichiteanu, consilier județean, s-a stins în urma unui stop cardio-respirator, relatează stiri.botosani.ro

Fiu al primarului din Rădăuți-Prut, Tiberiu Nichiteanu era consilier județean și membru al Partidului Național Liberal Botoșani. El a condus, o perioadă, filiala Botoșani a Tineretului Național Liberal.

Lui Tiberiu Nichiteanu i s-a făcut rău, în această dimineață, el fiind preluat de medici în stop cardio-respirator. Chiar dacă a fost resuscitat minute în șir, medicii nu au reușit să îl readucă la viață.

Tiberiu Nichiteanu, absolvent de Drept al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, era și un prosper om de afaceri în domeniul agricol. Dumnezeu să îl odihnească în pace! - scriu ziariștii din Botoșani. Acum nu mai glumește...

Tiberiu Nichiteanu, comentariu pe 23 decembrie 2020 la fotografia din deschidere:

În ianuarie 2021 glumea pe seama vaccinului:
 
În mai 2021 s-a vaccinat:
 

Se căsătorise doar de un an, în mai 2023: