ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marți, la Cluj, că guvernul tehnocrat a fost „unul dintre capriciile președintelui Iohannis” și „un experiment politic clar eșuat”, caracterizând activitatea Guvernului Cioloș ca fiind „un an nu de stagnare, ci de regres”.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marți, la Cluj, că guvernul tehnocrat a fost unul dintre capriciile președintelui Iohannis și "rezultatul lipsei de experiență politică”.

„Ce s-a întâmplat este rezultatul lipsei de experiență politică a președintelui și a lipsei de cultură politică. [n.r - Guvernul tehnocrat) poate fi trecut la capitolul capricii ale președintelui. După cum vedem, a vrut multe lucruri. A vrut și Parlament și Guvern personale și cred că votul de la finele acestui an ar trebui să limpezească apele”, a mai spus copreședintele ALDE.

Tăriceanu a mai spus că regretă că anul în care a funcționat guvernul Cioloș a fost unul "pierdut în totalitate de România”, explicând o eventuală guvernare ALDE-PSD ar urma să fie o demonstrație asupra "modului în care trebuie condusă țara”.

„Regret anul acesta pierdut în totalitate de România. A fost mai degrabă un an de regres, nu de stagnare. Este o mare decepție ce se întâmplă. Este un experiment politic clar eșuat. A fost un experiment dorit de către domnul Iohannis și i-am atras atenția de la început că este o decizie greșită și noi, cei de la ALDE am votat împotrivă. Nu am nicio satisfacție că am demonstrat că este o alegere politică proastă”, a mai spus acesta.