ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a participat astăzi la Gala Premiilor Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE), de la Palatul Parlamentului. În discursul pe care l-a susținut cu această ocazie, președintele ALDE a declarat că este dezamăgit și că are un gust amar atunci când vede tineri care merg la manifestări publice, unde militează pentru „slava instituțiilor represive ale statului” și „parcă și-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea”.

„Sunt dezamăgit și am un gust amar când văd, uneori, tineri care merg chiar la manifestări publice, unde parcă militează pentru slava instituțiilor represive ale statului, parcă și-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea și atâta înțeleg ei din ceea ce înseamnă o țară europeană, o țară liberă, o țară democrată. Îi compătimesc pe acești tineri și compătimesc și partidele din care fac parte, pentru că, în loc să le insufle idealuri mărețe, așa cum poate am avut noi în momentul căderii comunismului, îi lasă să se ducă pe acest drum care este surprinzător pentru toată lumea”, a declarat Tăriceanu.