Călin Popescu Tăriceanu susține că reprezentanții partidului condus de Nicușor Dan au fost preocupați în aceste zile doar să primească birouri și mașină cu șofer. „Partidul antisistem s-a integrat perfect", a susținut acesta.

Întrebat ce părere are despre intenția USR de a ataca la Curtea Constituțională Legea eliminării celor 102 taxe, Tăriceanu a răspuns: „Mă bucur, e dreptul lor, foarte bine. E foarte bine. Mă bucur că USR are și preocupări din acestea pentru că ieri (marți - n.r.) am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou și o mașină cu șofer. Partidul antisistem văd că s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu știu ce la Parlament. Fiecare vrea mașină cu șofer și birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au făcut solicitarea”.

Președintele USR, Nicușor Dan, îl acuză pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că minte și „fabulează cu rea intenție", atunci când afirmă că parlamentarii Uniunii au solicitat birouri și mașini pentru fiecare membru al grupului.

„Călin Popescu Tăriceanu minte. A intrat într-o competiție cu Victor Ponta, fostul premier, care politician minte cel mai mult din țară. Nu e nicio surpriză că Tăriceanu, judecat pentru mărturie mincinoasă, fabulează, cu rea intenție. USR nu a cerut nici birou - a primit din oficiu birouri prea mari, o adevărată risipă de spațiu-, nici mașini cu șofer. Șeful Senatului nu poate produce nicio dovadă pentru că aceasta nu există", scrie Nicușor Dan, potrivit unui comunicat de presă remis news.ro.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews