ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE și al Senatului, a dezvăluit că a fost luată decizia abrogării ordonanței de urgență pentru modificarea Codului Penal de coaliția de a guvernare.

„Abrogare a ordonanței ne va permite să avem o discuție serioasă cu segmente largi ale societății și cu întreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca țară.

România se află într-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor instituții și autorități și va fi nevoie de o abordare lucidă și nepartizană pentru a găsi o rezolvare la această problemă”, a adăugat Tăriceanu la RTV.
 
Mai departe, Tăriceanu a declarat că se așteaptă ca în continuare președintele Iohannis să acționeze pentru a liniști populația pentru că aceasta ar fi responsabilitatea sa, nu aceea de a incita oamenii.

Știre în curs de actualizare