ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Constanța, că alianța PSD - ALDE își dorește ca, la alegerile prezidențiale din acest an, să aibă un candidat care să dea alianței politice maximumul de șanse pentru ca, odată intrat în turul doi, acest candidat să îl poată învinge pe Klaus Iohannis, informează Agerpres.

„Vrem ca la alegerile prezidențiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximum de șanse, ca să putem câștiga Președinția României", a afirmat Tăriceanu.

Președintele formațiunii ALDE a spus că persoana care va fi nominalizată pentru a candida la prezidențiale din partea PSD - ALDE va fi cea care va avea cele mai mari șanse de a-l învinge în turul doi al alegerilor pe actualul șef al statului.

„Va fi cine are mai multe șanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis. E simplu", a precizat Călin Popescu-Tăriceanu.

Acesta a afirmat, în context, că nu a luat încă o decizie în privința candidaturii sale la alegerile prezidențiale, adăugând că analizează această posibilitate alături de colegii săi din coaliție.

„Eu nu m-am hotărât încă dacă să candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coaliție. Mă gândesc foarte serios, dar încă nu am luat o hotărâre", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.