ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Călin Popescu-Tăriceanu, co-președinte ALDE, a afirmat că asumarea de către PNL a candidaturii lui Dacian Cioloș pentru postul de prim-ministru și a platformei sale reprezintă confirmarea faptului că partidul a renunțat la identitatea liberală, platforma lui fiind ”o apă de ploaie care nu spune nimic concret”.

”Prin validarea lui Dacian Cioloș drept candidat de premier al PNL, Consiliul Național al acestui partid a ratificat azi ceea ce știam de mult, încă de la fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu, că nu mai este liberal, ba mai mult, că nu mai are niciun fel de identitate politică. Platforma «România 100», creația «tehnocratului» Cioloș și asimilată fără rezerve de un PNL care va defila cu acest pseudo-program în campania electorală, nu are niciun fel de culoare politică. Ea se potrivește oricui și nimănui, e un fel de apă de ploaie care nu spune nimic concret și e perfectă pentru un partid rămas fără identitate, fără lideri și fără credibilitate”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, într-un comunicat de presă.

”Cine mai poate avea încredere în Dacian Cioloș, atâta vreme cât a declarat în repetate rânduri că nu va candida, dar a acceptat candidatura din partea PNL? Cine mai poate avea încredere într-un partid al cărui președinte merge la Cotroceni frecvent ca să primească instrucțiuni și ordine pentru ce trebuie să execute partidul?”, a continuat Tăriceanu.