ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că va propune demiterea din partid a deputatului Remus Borza, care a votat împotriva moțiunii de cenzură, numindu-l pe acesta ”o candoare greu de imaginat”.

”Remus Borza, cu o candoare greu de imaginat, le-a spus unor colegi că a fost ieri la discuții cu Grindeanu și i s-a propus funcția de ministru al Energiei și că el s-a simțit obligat să-și respecte angajamentul și eu l-am întrebat: dar cine te-a pus pe lista parlamentară de ai ajuns deputat? Te-a pus domnul Grindeanu cumva sau altcineva?”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a precizat că ar fi semnat personal demiterea lui Remus Borza din partid, dacă ar fi fost posibil.

"N-am altă soluție, am și spus, dacă aș putea eu să semnez, dar nu pot statutar să fac acest lucru, să semnez demiterea lui, aș fi făcut-o. Voi propune structurii statutare demiterea domnului Borza din ALDE”, a mai spus Tăriceanu.