ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tatăl maestrului Tudor Gheorghe mătură pe jos cu cei de la Antena 3 pentru că, spune el, aceştia s-au folosit de numele său în campania de "albire" a lui Dan Voiculescu.

Totul a plecat de la un mesaj prezentat de Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, într-una din emisiunile sale. Mesajul era de la Tudor Gheorghe, care se declara alături de postul fondat de Voiculescu.

Gâdea a susţinut că şi tatăl rapsodului este alături de televiziunea pe care o conduce.

Ilie Tudor, fost deţinut politic în perioada comunistă, i-a atacat însă dur pe cei de la Antena 3, pe care îi acuză că se folosesc de numele şi de statutul său pentru a-l ajuta pe Dan Voiculescu.

"Eu nu mă uit la mizeria lor. Şi cum să creadă cineva că eu aş putea susţine pe un bogătaş care a făcut avere din banii comuniştilor, care mai e şi condamnat acum? Sunt uimit că şi-au permis să spună aşa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună şi el aşa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Aşa procedează comuniştii, dintotdeauna, îi ştiu bine", a spus Ilie Tudor pentru Kamikaze.

Ilie Tudor, în vârstă de 91 de ani, a fost condamnat la 29 de ani de închisoare în în 1957, executând şapte ani de puşcărie grea, până la amnisitia din 1964.

Tatăl lui Tudor Gheorghe a trecut prin puşcăriile Gherla şi Aiud, dar şi la colonia de muncă forţată de la Salcia, fiind închis alături de oameni ca părintele Dumitru Stăniloae, Radu Gyr, Nichifor Crainic şi Petre Ţuţea.