ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a oferit mai multe declarații presei pe holurile Palatului Parlamentului. Fostul premier a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghiță în Serbia, acesta sugerând că acesta ar fi vrut să fie prins în condițiile în care se spunea de o lună că el e în Serbia și fostul deputat a fost capturat fix acolo pe 14 aprilie.

„Dacă dumneavoastra spuneți că sunt în Târgu Jiu și eu nu sunt în Târgu Jiu, dar după o săptămână mă găsiți acolo, înseamna că am vrut să mă găsiți", a afirmat Victor Ponta.

Fostul premier a precizat că nu a vorbit cu Sebastian Ghiță în perioada în care acesta era dispărut și este fericit că acesta nu a încercat să îl caute pentru că i-ar fi făcut probleme.

„Îi mulțumesc lui Ghiță ca nu m-a căutat, înseamnă că îmi e prieten și a vrut să mă protejeze", a precizat actualul deputat PSD.

Victor Ponta a vorbit și despre prietenia pe care o are cu președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, afirmând că s-a întâlnit de mai multe ori cu acesta dar nu a discutat despre subiectul fugii lui Sebastian Ghiță pentru că oficialul sârb are chestiuni mai importante de care să aibă grijă.