ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numeroase voci afirmă în prezent că Dacian Cioloș va fi premier și din 2017 în cazul în care PNL va forma o majoritate în Parlament în urma alegerilor parlamentare.

Fostul liberal, Theodor Paleologu, lansează, în schimb, o altă variantă privind viitorul actualui prim-ministru.

„Dacian Cioloș nu ar trebui să se implice acum în PNL. Ar trebui să stea în umbră și să se pregătească pentru alegerile prezidențiale din 2019. Sunt convins că l-ar putea bate pe Klaus Iohannis în luptă directă", a spus Theodor Paleologu la RTV.

Aceste declarații vin să sporească numărul teoriilor privind viitorul lui Dacian Cioloș, care beneficiază de un capital de imagini bun în rândul societății civile și mulți i-au prezis un viitor politic după finalul mandatului guvernului tehnocrat.

Dacian Cioloș și François Hollande au participat la inaugurarea noii uzine de asamblare a elicopterelor Airbus H215 de la Ghimbav