ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul Partidului Mișcarea Populară (P.M.P.) la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, este de părere că jocurile pentru aceste alegeri „nu sunt făcute”, iar „România nu e o țară de proști” care să preia de-a gata simulacrul unor alegeri cu învingător dinainte stabilit, care nu simte nevoia să participe la dezbateri publice.

„Într-o țară normală, jocurile nu sunt făcute și nu există ideea aceasta că jocurile sunt făcute. Este tot ce ne transmite echipa domnului Iohannis, pentru că domnul Iohannis nu transmite nimic. (...) Eu nu cred că românii sunt atât de lipsiți de discernământ. Eu cred că România nu e o țară de proști. Eu cred că există suficient de mulți oameni inteligenți în țara asta ca să vadă ce se întâmplă, să sancționeze lipsa de dezbatere, să sancționeze lașitatea, să sancționeze iresponsabilitatea, să sancționeze atitudinea profund antidemocratică a celor trei. Cred că sunt destul de mulți oameni inteligenți în țara asta, care vor strica jocurile celor care doar fac jocuri și fac combinații și nimic altceva și nu au proiecte pentru România, nu au idei și nu sunt în stare să le susțină în fața alegătorilor”, a declarat Theodor Paleologu, citat de Agerpres, într-o conferință de presă susținută sâmbătă la Sibiu.

Theodor Paleologu a prezentat în cursul dimineții la Filarmonica de Stat Sibiu cartea „Bunul-simț ca paradox”, scrisă de tatăl său, defunctul Alexandru Paleologu, iar după-amiază s-a întâlnit cu publicul interesat de candidatura sa în sala de conferințe a unui hotel din centrul istoric al orașului de pe Cibin.