ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Theodor Paleologu consideră că seniorul Mircea Ionescu Quintus ar trebui să se retragă și ''să nu-și mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrșire'', reacția venind după ce președintele de onoare al liberalilor l-a criticat public pe Nicușor Dan.

 ''Cel mai bine ar fi să se retragă cu totul și să nu-și mai dea cu părerea despre o realitate de care e de multă vreme rupt cu desăvîrșire. Asemenea aiureli fac un rău imens partidului, care riscă să înregistreze un rezultat încă și mai slab în toamnă'', a scris Paleologu marți pe Facebook.

Reacția sa vine după ce Mircea Ionescu Quintus l-a criticat luni la RFI pe Nicușor Dan, lăudând-o în schimb pe Gabriela Firea.

''Surpriza mare și dezamăgirea mi-au dat-o alegătorii bucureșteni, care au dat 30% din voturile lor unei formațiuni care nu înseamnă nimic pentru București și nici nu poate să facă ceva pentru București. [...] Doamna Firea este o persoana care putea, și poate, sa conducă cum trebuie Bucureștiul. Daca ieșea domnul acesta Dan, cum îl cheama, în fruntea Bucureștiului, să ne ierte Dumnezeu... ", a spus seniorul PNL.