Luni, 11 martie, Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, într-o ceremonie la care au luat parte numeroase personalități.

Printre acestea s-au numărat ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, ministrul delegat pentru Afaceri europene George Ciamba, fostul președinte Emil Constantinescu, fostul premier Victor Ponta, profesorii Cristian Pârvulescu, Adrian Niculescu, Daniel Dăianu dar și fostul adjunct al șefului SRI Florian Coldea.

Acesta din urmă a stat chiar în primul rând și s-a salutat cordial cu cei prezenți. Interesant este că Frans Timmermans însuși a făcut parte, peste un an, din Serviciile de Informații ale Armatei Olandei.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.