Fostul judecător al CCR, Toni Mihail Greblă, a afirmat că DNA realizează unele anchete "în orb", informează Stiripesurse, citând Antena 3.

Procurorul nu a putut să-i spună lui Greblă care sunt probele împotriva sa. Toni Greblă asemuiește "ancheta în orb" cu pescuitul: "arunci undița și vezi ce prinzi".

"În prezenţa tuturor avocaţilor părţilor din proces, domnul procuror mi-a spus că desfăşoară o anchetă în orb, mai pe înţelesul tuturor, e o expresie a anchetatorilor, este ca la peşte, aruncăm undiţa şi vedem ce iese. Motiv pentru care eu nu am putut să mă apăr în faza de urmărire penală, neştiind în concret care sunt faptele care mi se impută", a declarat fostul judecător CCR Toni Greblă pentru Antena 3.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.