ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Haideți că avem lista completă a jurnaliștilor și a analiștilor politici care-i vor pune întrebări lui KW Iohannis la „dezbaterea” de marți.

Potrivit G4Media, aceștia sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

Cristian Pârvulescu este cel care ne spunea că este deontologic, ba chiar democratic să nu aibă loc nici o dezbatere KW Iohannis – Dăncilă; ba chiar că ar fi nedemocratic să aibă loc o dezbatere.

Radu Tudor este cel care ne spune, mereu, că ortodoxia, biserica și familia sunt în România... propagandă rusească. Și el reprezintă Antena 3, adică, chipurile, tabăra ostilă lui KWI!

Ion M. Ioniță e unul dintre principalii oponenți ai referendumului pentru familie – l-am văzut în platou la Rareș Bogdan combătând de zor referendumul alături de... Dragoș Bucurenci.

De Moise Guran ce să mai zic. E cel care ne zicea că întrebarea de la referendum ascunde sigur o capcană, și că referendumul pentru familie e un exercițiu de fraudare a alegerilor prezidențiale, făcut de... Dragnea.

Pro TV e una din falangele propagandei globaliste și LGBT, deci nici o emoție din partea lui Cristian Leonte. Mă mir că nu au chemat și pe cineva de la TVR – sau chiar, cum de nu au chemat și pe cineva de la TVR? Televiziune care s-a dat și ea peste cap să denigreze referendumul „infatuaților” și „fanaticilor religioși”? Sau nu a demonstrat încă TVR suficientă loialitate față de... KWI?

Cum ar veni, toată floarea cea vestită a „dreptei” globaliste, bruxelleze și „progresiste”. Că așa e „dreapta” în România postcomunistă, susține prin fake news-uri și propagandă de 2 lei toate temele... extremei stângi.

Sau altfel spus, s-au asigurat băieții că KW Iohannis nu va fi deranjat nici măcar cu vreo umbră de întrebare incomodă. Sau cu vreun follow-up pe vreo întrebare incomodă. Dan Tapălagă, singurul care s-a purtat cât de cât ca un jurnalist la conferința de presă de săptămâna trecută, e trecut pe lista de... rezerve. Totul e safe, „dezbaterea” va fi în cel mai aseptic și mai controlat mediu. Doar cu „oamenii de casă” ai sistemului.