ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cumpănașu declară că are dovezi prin care poate demonstra că Johannis a fost sponsorizat de un prezumtiv agent FSB, milionarul moldovean Renato Usatîi, acționar la Gazprom.

Totuși, inclusiv în timpul alegerilor precedente s-a spus foarte clar că principalul finanțator al campaniei lui Klaus Johannis este un sas milionar, Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria, prieten cu Klaus dar - foarte important! - căsătorit cu SORA LUI USATÎI, frumoasa Veronica Schmidt Usatîi.

Încă din 2014 conexiunile Johannis-Usatîi au creat suspiciuni că primarul Sibiului ar putea fi agentul unor interese străine și nu al interesului național românesc, unul dintre jurnaliștii care au ridicat această problemă fiind Victor Roncea.

Prin acțiunile de până acum, Michael Horst Schmidt poate fi asimilat unui agent acoperit al serviciilor germane.

Iată cum Klaus Werner Johannis a devenit un soi de conductă Nord Stream pe teritoriu românesc, în care gazul ars de președinte vreme de 5 ani a avut un scop foarte precis: să încălzească o relație geostrategică ruso-germană într-un stat important pentru interesele americane în Europa. De asemenea, să fie un garant al tratatului Ribbentrop-Molotov, deci să împiedice, din vârful statului, orice demersuri care ar strânge relațiile între frații din Țară și cei din bucata de Moldovă ruptă de interesele imperiale rusești, Basarabia.

În plus, prin sprijinul direct dat mișcărilor #rezist sprijinite de serviciile germane și ONG-urile Soros, dar și de trădătorii globaliști din Departamentul de Stat, rolul pseudo-președintelui a fost acela de a maidaniza România pe model ucrainean (acolo unde s-au conjugat cam aceleași forțe).

Subminarea statului a avut un punct culminant la 10 august anul trecut, când lovitura de stat a fost dejucată de câțiva patrioți din servicii detașați la Jandarmerie și ofițerii din cadrul acestei arme.

Însă începuturile demantelării suveranității țării sub Johannis (continuatorul lui Petrov) au fost tragice: 64 de victime tinere într-un incendiu care a durat 153 de secunde, ce a fost urmat imediat de geaca roșie în mijlocul mitingurilor neautorizate, atacul furibund împotriva Biserici Ortodoxe și instalarea "guvernului meu" (Cioloș), cel mai impotent din istoria recentă.

Acest guvern, ca și cel "condus" de Boc, a fost "specializat" strict în pauperizarea românilor (pentru menținerea unui bazin de mână de lucru ieftină pentru Vest) și susținerea profiturilor colosale făcute în colonie de marile corporații și bănci străine. Tot sistemul fiind securizat de arnăuții din servicii și procurorii DNA, cozile de topor globaliste, junta securistă cointeresată financiar.

Dorința de a doborî guvernul Dăncilă, slăbit și devenit captiv oricum de încarcerarea lui Liviu Dragnea în urma unui proces fake, nu are absolut niciun alt scop decât continuarea destabilizării statului. De altfel, este evident disprețul față de Stat al acestui psihopat ajuns prin conlucrarea factorilor externi la cârmă, ce a fost dovedit chiar în aceste zile: prin decizia CCR nr. 504/2019, Johannis a fost obligat la revocarea de îndată a trei miniștri din cabinetul Dăncilă. Publicarea deciziei în Monitorul Oficial încă din data de 3.10 a.c. și refuzul aplicării Constituției, arată disprețul acestuia pentru lege și ordinea de stat.

Însuși faptul că premierul desemnat din partea PNL, Ludovic Orban, nu are nicio idee asupra componenței cabinetului propriu la 12 zile de la demiterea guvernului Dăncilă, dovedește că singurul criteriu al acestei schimbări a fost subminarea statului în timpul alegerilor, tocmai pentru ca trădarea și inactivitatea acestei marionete desensibilizate să nu fie discutată în spațiul public.