ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu consideră că politicienii din Germania au greșit atunci când au decis să primească foarte mulți emigranți din țarile arabe, mai ales că doresc să impună prin forță și celorlalte țări din Europa.

Fostul președinte al României consideră că țara noastră nu ar trebui să fie aliata Germaniei în această situație, mai ales că în opinia sa cel mai mult vor avea de pierdut ”țările mici și mijlocii ale Europei”.

”De data aceasta, nu !
Într-un secol, politicienii nemți fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a doua decadă și alta prin decadele patru-cinci așa cum s-a întîmplat în secolul 20 .
Nici în secolul 21 politicienii nemți nu se dezmint, iar în cea de a doua decadă au pricopsit Europa cu problema refugiaților islamiști pe care încearcă s-o impună cu forța, ca de obicei, tuturor națiunilor trăitoare pe Bătrînul Continent.
Tot ca de obicei, peste cîțiva ani, politicienii nemți își vor pune țărînă în cap recunoscînd că au greșit.
Și tot ca de obicei, marii perdanți vor fi țările mici și mijlocii ale Europei.
De data aceasta, în problema refugiaților, avem obligația să nu fim aliații lor.
PS- Aviz detractorilor,sunt un admirator al poporului german și un iubitor al României și Europei creștine în pace și siguranță.”, a scris Traian Băsescupe contul său de Facebook.