ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a făcut dezvăluiri despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul președinte a lăsat de înțeles că știa de ilegalitățile comise de fostul președinte al Camerei Deputaților.

„Așa e. Vă pot spune eu. Am avut cunoștință despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, în trei tranșe de câte 300.000 de euro. Instituțiile statului nu au acționat probabil pentru că nu au știut pentru ce au fost. Au aflat că s-au scos, dar nu au știut pentru ce au fost”, a declarat Băsescu la RTV.

Fostul președinte nu crede că Tăriceanu ar fi cel vizat de dosar, ci consideră că viceguvernatorul BNR e omul important.

"Tăriceanu e om cu bani. El nu a avut nevoie să ia o mită de un milion. De asta nu am crezut-o de la început. La cât îl cunosc, nu cred că Tăriceanu e omul care să condiționeze o numire pe bani”, a mai precizat Băsescu.