ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis, care a avut o poziție publică în care a apărat trustul Intact de "heirupismul" ANAF și a afirmat că libertatea de exprimare nu poate fi afectată de ”banale motive administrative”, s-a confruntat în cursul serii cu un val de critici.

Traian Băsescu critică atitudinea președintelui țării, care în opinia sa ”instigă la nerespectarea unei hotărâri judecătorești definitive, care are putere de lege, împingând-o în derizoriul unui act administrativ”.

”Premierul de la Grivco, despre Antene:
"….. Cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative.”, ba mai mult "cred că se pot găsi soluții convenabile”.
1. Domnul Iohannis minte ca și anteniștii, nimeni nu a întrerupt emisia Antenelor.
2. Domnul Iohannis instigă la nerespectarea unei hotărâri judecătorești definitive, care are putere de lege, împingând-o în derizoriul unui act administrativ.
3. Domnul Iohannis îl va apăra și pe Mircea Băsescu, împotriva unei eventuale hotărâri judecătorești definitive, spunând că este doar un act administrativ care nu trebuie pus în aplicare? Va găsi și pentru Mircea Băsescu o "soluție convenabilă"?
Premierul de la Grivco, prin atitudinea sa, a dat o grea lovitură statului de drept din dorința de a-și servi partenerul, pe turnătorul Voiculescu, și pentru a-și asigura bunăvoința lui Gâdea, Badea & co.”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.