ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Tudor Chirilă a scris un mesaj în care îl critică violent pe președintele Klaus Iohannis, pentru declarația făcută ieri în legătură cu situația de la Antena 3.

"Trebuie să fii prost sau angajat Antena 3 încât să nu recunoști/realizezi că ANAF a procedat absolut legal în chestiunea recuperării, la fel cum trebuie să fii din nou prost încât să nu observi că libertatea de exprimare nu are nicio legătură cu recuperarea unui prejudiciu și nici licența de emisie cu sediul", a scris "tânărul" în vârstă de 41 de ani.

Mesajul integral al lui Tudor Chirilă poate fi citit aici.

Interesant este că înaintea turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale, Tudor Chirilă a participat la o campanie televizată în sprijinul lui Klaus Iohannis, care avea scopul de a-i îndemna pe nedeciși și pe cei care nu participaseră la primul tur să voteze cu "răul cel mai mic".

tiu că toată lumea este scârbită de o întreagă clasă politică care pare că și-a dat mâna pentru a duce această țară la dezastru, dar cred că ăsta nu este un argument ca să nu ieșim la vot. Cred că argumentul răului cel mai mic trebuie să ne conducă spre urne.

Ce înseamnă răul cel mai mic? Inseamnă că dintr-o clasă politică în care nu credem, ne uităm și ne gândim fiecare cu mintea și sufletul nostru care este răul cel mai mic. Cred că principiul răului cel mai mic duce către un ideal bine cândva. Decât să te alegi cu răul cel mai mare, mai bine ieși și votezi răul cel mai mic", spunea el atunci.