ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL Raluca Turcan a anunțat că liberalii vor susține demersurile președintelui pentru organizarea unui referendum pe tema modificării codurilor penale și grațierii, întrucât poporul „nu a votat salvarea hoților”.

„Este gestul corect al președintelui României în fața unui conflict evident între popor și o coaliție guvernamentală care vrea salvarea propriilor clienți politici. Poporul nu a votat salvarea hoților, ci a dat un mandat de bună guvernare. PNL va susține cu toate forțele demersul președintelui Iohannis. Coaliția guvernamentală are opțiunea de a renunța la această inițiativă care sfidează interesul public. Milioane de oameni sunt împotriva scăpării hoților”, susține Raluca Turcan.

Președintele Iohannis anunță referendum pe tema modificării codurilor penale și a grațierii, afirmând că protestele au arătat că este o temă de larg interes pentru cetățeni.