ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele PMP Robert Turcescu scrie, pe Facebook, că s-a rupt „lanțul de iubire: Nicușor vs Clotilde” și iese la iveală „gunoiul de sub preș”, el exprimându-și speranța că va fi o lecție pentru cei care s-au lăsat înșelați de această „Alba ca Zăpada” a politicii.
 „S-a rupt lanțul de iubire: Nicușor vs Clotilde. Sau invers, oricum nu contează. Singurul aspect notabil e acela că iese la iveală gunoiul de sub preș. Și sper ca asta să fie o lecție pentru toți cei care s-au lăsat înșelati de această «Albă ca Zăpada» a politicii. La USR mă refer, evident”, a scrie Robert Turcescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reacția vicepreședintelui PMP vine după ce Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, a acuzat abuzurile și greșelile comise ”din partea «echipei de comunicare / campanie» coordonate de Matei Păun”, care, în opinia sa, au dus la un rezultat mai slab al USR, în București, la alegerile parlamentare decât la cele locale.

Președintele USR, Nicușor Dan, i-a răspuns soțului lui Clotilde Armand, spunând că acesta face afirmații mincinoase, de care este „mâhnit și uluit”.

„Matei Păun a activat voluntar, sacrificându-și timpul personal, fără să ceară nimic în schimb, atât în campania electorală pentru alegerile locale, cât și în campania electorală pentru alegerile parlamentare. A muncit în baza unui mandat dat de Biroul Național, pe care nu l-a depășit niciodată. A avut în întreaga campanie electorală susținerea mea și a Biroului Național. Sunt mâhnit și uluit că Sergiu Moroianu lansează în spațiul public afirmații mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dușmanilor politici ai USR”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.